Порошенко готує закон, що дозволяє іноземним фахівцям працювати в Кабміні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко готує закон, що дозволяє іноземним фахівцям працювати в Кабміні

Казна та Політика
851
Президент Петро Порошенко збирається внести до Верховної Ради закон, що дозволяє іноземним громадянам працювати в Кабінеті міністрів.
Як повідомляється, “Блок Петра Порошенка” вже звернувся до великої хедхантерскої компанії, з проханням підібрати іноземних менеджерів на посади міністрів.
Очевидно, мова йде насамперед про посади віце-прем’єра з питань європейської інтеграції, оскільки раніше прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що на цю посаду він має намір запропонувати одного з європейських лідерів.
“Кандидатури не мають нічого спільного з нашою партією. На посадах міністрів зможуть працювати громадяни Америки, Грузії, Німеччини, Польщі, Литви. Знання англійської та перевірка на детекторі брехні – обов’язкові”, – сказав один з депутатів від “Блоку Петра Порошенка”. Він уточнив, що від деяких кандидатів у президентському блоці ще чекають згоди.
Оскільки чинне законодавство не дозволяє іноземцям бути членами Кабміну, Петро Порошенко збирається внести до парламенту закон, який дозволить їм працювати.
Ще один співрозмовник в “Блоці Петра Порошенка” стверджує, що деякі топ-менеджери згодні прийняти українське громадянство
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас