Експорт української продукції до країн ЄС зріс на 12% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експорт української продукції до країн ЄС зріс на 12%

Казна та Політика
487
Глава Кабміну Арсеній Яценюк на останньому засіданні чинного уряду зазначив, що, завдяки доступу до ринків ЄС експорт української продукції до країн-членів Європейського Союзу зріс на 12%.
“А це плюс 1,5 мільярда доларів США”, – зазначив він.
Ще одним позитивним зрушенням за останні дев’ять місяців глава уряду назвав перехід до другої стадії підготовки до спрощення візового режиму України з ЄС.
“В рамках реалізації нашої політики щодо безвізового режиму – введення біометричних паспортів. Виділено 150 млн гривень на відповідні термінали, встановлені зразки біометричних паспортів”, – зазначив він.
Також А.Яценюк нагадав, що в структурі уряду був створений Офіс з питань європейської інтеграції, а в кожному міністерстві з’явилися посади заступників міністрів з питань євроінтеграції, проведено ряд спільних засідань членів уряду з партнерами з Європейської комісії.
“Основні плани – продовжувати те, що почав діючий уряд, той фундамент, який ми побудували. На цьому фундаменті потрібно будувати великий український дім. Робота непроста, складна, але таке завдання України в цілому, і це завдання може виконатися тоді, коли Президент, уряд, нова парламентська більшість підтримуються народом України і спільно з українцями кожен робить свою роботу”, – сказав Арсеній Яценюк.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас