В Україні з'явиться новий сервіс обміну Bitcoin? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'явиться новий сервіс обміну Bitcoin?

Особисті фінанси
1517
Британська компанія SpectroCoin надасть свої послуги обміну криптовалюти Bitcoin на готівку користувачам в Європі, які неохоплені банківським сектором. Запуск планується в 25 країнах, включаючи Болгарію, Грецію, Угорщину, Польщу, Португалію, Іспанію, Швейцарію, Туреччину, а також Україну.
Як повідомив директор компанії Мантас Макевісіус, сервіс конвертації біткоінів у паперові гроші буде особливо актуальним в тих країнах, де банківська індустрія не дуже розвинена.
«У деяких країнах, як то Росія, Казахстан, Киргизстан, Білорусь, Вірменія та інші, банківська сфера не так розвинена, як у Європі. Завдяки нашому сервісу, людина може отримати гроші легко і швидко. По суті, вона може використовувати Bitcoin в якості засобу переказу», – повідомив директор SpectroCoin.
За одну операцію компанія стягує 4,5% від суми (мінімум 3,7 євро). Незважаючи на те, що ця вартість трохи вище в порівнянні з іншими сервісами, компанія впевнена, що її послуги будуть дуже популярними в тих країнах, де традиційні грошові перекази і раніше коштують дорого.
Користувачі можуть перевести біткоіни в євро за допомогою сервісу SpectroCoin, а суму еквіваленту побачити безпосередньо на сайті. Потім отримати готівку можна в одному з банків-партнерів або поштових відділень.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас