Google заплатить $5 за залучення нових користувачів свого гаманця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google заплатить $5 за залучення нових користувачів свого гаманця

Особисті фінанси
3749
Google збирається вкласти $100 тис. в кампанію залучення нових користувачів свого мобільного гаманця. Оскільки IT-гігант готується до боротьби за клієнтів з сервісами Apple Pay і Softcard напередодні передсвяткових продажів, він готовий заплатити клієнтам за кожного залученого друга до платформи мобільних платежів Google Wallet.
«Просто відправте гроші (навіть один пенні) своєму другу, у якого ще немає зареєстрованого аккаунта в Google Wallet. Як тільки він підтвердить отримання переказу та ідентифікує свою особу, кожен з вас отримає $5 на баланс вашого гаманця протягом трьох днів», – повідомляється в блозі компанії.
Google сподівається отримати вигоду від ефекту запуску Apple Pay. Після гучного запуску мобільного платіжної платформи від Apple, в результаті чого підвищилася обізнаність користувачів про мобільні платежі, інші гравці на ринку на зразок Google намагаються популяризувати свої сервіси мобільних гаманців.
Нагадаємо, нещодавно компанія заявляла, що завдяки запуску Apple Pay його рішення Google Wallet вже стало більш популярним на ринку.
За матеріалами:
FinMaidan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас