Новий гучний прокол Apple: вона відкликала оновлення iOS 8.0.1 - через проблеми з голосовими дзвінками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий гучний прокол Apple: вона відкликала оновлення iOS 8.0.1 - через проблеми з голосовими дзвінками

Особисті фінанси
2470
Компанія Apple, відкликала оновлення мобільної операційної системи IOS 8.0.1, яке викликало неполадки в роботі функції голосових дзвінків і сенсора відбитків пальців Touch ID. Про це повідомляє агентство Bloomberg.
Масштабне оновлення своєї мобільної платформи IOS 8 компанія випустила у відкритий доступ 17 вересня. Трохи пізніше компанія Apple запропонувала користувачам завантажити версію IOS 8.0.1, яка повинна була виправити деякі помилки початкового релізу.
Проте компанії довелося відкликати це оновлення, оскільки після установки воно вело до некоректної роботи найбільш типових функцій телефону – голосових дзвінків, а також до помилок в роботі сенсора відбитків пальців Touch ID. «Ми отримали повідомлення про помилку в IOS 8.0.1. Ми активно вивчаємо ці повідомлення і надамо нову інформацію найближчим часом. Поки ж ми відкликаємо оновлення IOS 8.0.1», – йдеться в офіційному повідомленні компанії.
Подібний інцидент здається дивним у випадку Apple, яка має можливість протестувати роботу нового ПЗ на всіх своїх пристроях за рахунок закритості екосистеми. Однак компанія не застрахована від помилок – досить згадати первісний реліз Apple, карти, в якому багато даних відображалися некоректно, так само як і раніше виявлену помилку в інструментах HealthKit в IOS 8.
Але користувачі пристроїв Apple, піддали компанію різкій критиці за випуск «сирого» оновлення. «Якби (Стів) Джобс був все ще живий, як мінімум 50 розробників Apple, шукали б зараз нову роботу # iOS801», – написав у Twitter користувач Рене Ruppert.
Виходячи з власних даних компанії Apple на 21 вересня, нову iOS 8 встановили близько 46 відсотків користувачів магазина додатків App Store.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас