Проїзд в метро Києва подорожчає найближчим часом, адже необхідно платити ЗП працівникам метро, і будувати нові станції - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проїзд в метро Києва подорожчає найближчим часом, адже необхідно платити ЗП працівникам метро, і будувати нові станції - Кличко

Особисті фінанси
1649
Ціна на проїзд у київському метрополітені найближчим часом буде підвищена.
Про це в ефірі телеканалу “Київ” заявив мер, Київський міський голова Віталій Кличко.
“Нам необхідно платити заробітні плати працівникам метро, будувати нові станції, про які мріють жителі цілих мікрорайонів, нам потрібно обслуговувати техніку та здійснювати ремонт вагонів. На все це необхідні кошти, і ми будемо змушені піти на такі кроки і підвищити вартість проїзду”, – зазначив Кличко.
Крім того, він розповів, що введення електронного квитка в метро дасть можливість чіткого контролю за перевезенням пасажирів. Кличко зазначив, що даний крок дозволить метрополітену акумулювати прибуток, зокрема, для будівництва нових станцій.
“Ми повинні перейти до чіткого алгоритму підрахунку кількості перевезених пасажирів і коштів, які заробляє метро”, – підкреслив мер.
Київська влада також розглядає можливість підвищення ціни на місячний проїзний у метрополітені.
Нагадаємо, раніше київська влада анонсувала подорожчання проїзду в метро, проте остаточна вартість досі не визначена. Попередньо вважається, що проїзд в метро буде коштувати мінімум три гривні.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас