Нацбанк ліквідує донецький "Промекономбанк" - врятувати його не вдалося — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацбанк ліквідує донецький "Промекономбанк" - врятувати його не вдалося

Кредит&Депозит
680
Національний банк України (НБУ) вирішив ліквідувати Промекономбанк (Донецьк). Про це повідомляє Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у вівторок, 9 вересня.
“Розпочато процедуру ліквідації ПАТ “КБ “Промекономбанк” і призначено уповноважену особу Фонду на ліквідацію … Волощук Ігор Григорович строком на один рік з 8 вересня 2014 року по 8 вересня 2015 включно”, – зазначають у фонді. Згідно з повідомленням, рішення про ліквідацію банку закріплено постановою НБУ №552 від 5 вересня 2014 року.
У Фонді також нагадали, що 22 серпня з Фідобанк подписано договір про передачу частини активів і зобов’язань Промекономбанка: Фідобанк отримує всі права та обов’язки боржника перед вкладниками щодо повернення грошових коштів та сплати відсотків за договорами банківського рахунку/вкладу в межах 200 тисяч гривень.
Зазначимо, тимчасова адміністрація в Промекономбанк була введена в травні на три місяці, до 21 серпня. Пізніше фонд продовжив термін дії тимчасової адміністрації в Промекономбанку до 22 вересня.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас