НБУ запевняє, що для регулювання ліквідності банків він використовує "виключно стандартні монетарні механізми" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ запевняє, що для регулювання ліквідності банків він використовує "виключно стандартні монетарні механізми"

Валюта
530
На сьогодні Національний банк для регулювання ліквідності банків використовує виключно стандартні монетарні механізми. Про це повідомляє НБУ у Facebook.
“Останнім часом НБУ для регулювання ліквідності банків не використовував механізми, які передбачають ініціативне звернення банків та/або ухвалення рішень на індивідуальній основі, натомість використовує виключно стандартні монетарні механізми, а саме: постійно діючу кредитну лінію овернайт та щотижневі тендери з надання кредитів рефінансування на строк до 14 днів та до 90 днів”, – йдеться у заяві.
На сьогодні Національний банк для регулювання...   Національний банк України
Цього тижня під час свого виступу у Верховній раді Голова НБУ Валерія Гонтарева зазначила, що протягом останніх двох місяців Національним банком не надавалися кредити рефінансування в рамках будь-якого іншого механізму. Так, за її словам, зокрема, банкам не надавалися нові стабілізаційні кредити, а також не змінювалися умови раніше наданих кредитів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас