У Донецькій області масово викрадають автомобілі - 113 викрадень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Донецькій області масово викрадають автомобілі - 113 викрадень

Кримінал
1769
Тільки за останню добу правоохоронці зареєстрували 113 фактів викрадення автотранспорту.
Правоохоронці Донецька і області повідомляють про численні факти викрадення автомобілів озброєними людьми у місцевих жителів і підприємств. Як повідомляє прес-служба ГУ МВС в Донецькій області, тільки за останні три доби відомо про 113 фактів викрадення, і це тільки зареєстровані випадки.
Зокрема, станом на 14 серпня зареєстровано 39 таких випадків, 13 серпня – 41, і 12 серпня – 33.
Так, за останню добу правоохоронцям повідомили про незаконне заволодіння автомобілями жителі Горлівки, Маріуполя, Дзержинська, Амвросіївки, Харцизька, Новосергіївки.
“Аналогічні незаконні заволодіння легковим автотранспортом були скоєні в Ворошиловському, Куйбишевському, Калінінському, Київському, Ленінському та Петрівському районах Донецька, серед потерпілих є жінки-водії”, – зазначають міліціонери.
Також невідомі під загрозою зброї заволоділи трактором агрофірми Дружба, Фольксвагеном мультівеном підприємства Донецький завод по ремонту транспортного устаткування і автомобілем Хюндай компанії Конті.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група озброєних людей викрала дев’ять інкасаторських автомобілів Ощадбанку в Донецькій області.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас