Швейцарія скасувала участь Росії у міжнародному авіашоу AIR14 PAYERNE — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарія скасувала участь Росії у міжнародному авіашоу AIR14 PAYERNE

Світ
690
Швейцарське оборонне відомство вирішило відмовитись від участі російських пілотів та літаків у військовому авіашоу в західношвейцарському Паєрне – AIR14 PAYERNE. “Це відповідає позиції утримання від контактів з Росією у військовій сфері, яка наразі практикується”, – йдеться у повідомленні, оприлюдненому у вівторок, 12 серпня, на сайті Департаменту оборони, захисту населення та спорту Швейцарії.
“Важливо й у часи криз підтримувати контакти. Однак військові контакти мають особливе значення, і у нинішній ситуації необхідно від них утримуватись”, – наголошується у повідомленні оборонного відомства Швейцарії. Це рішення було погоджене зі швейцарським зовнішньополітичним відомством, сказано у повідомленні, яке цитує інформагентство dpa.
Перед цим у програмі заходу, який відбудеться наприкінці серпня – початку вересня, була передбачена участь авіаційної групи вищого пілотажу військово-повітряних сил РФ “Російські витязі”. Льотчики мали показати фігури вищого пілотажу на винищувачах Су-27. Цьогорічне шоу є ювілейним і присвячується 100-річчю військово-повітряних сил Швейцарії
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас