Путін підписав закон про створення гральних зон у Криму: буде місцевий "Лас-Вегас"? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін підписав закон про створення гральних зон у Криму: буде місцевий "Лас-Вегас"?

Світ
2112
Президент РФ Володимир Путін підписав закон про створення гральних зон у Криму та на Кубані, відповідний документ опублікований на офіційному порталі правової інформації.
Нагадаємо, гральний бізнес в Росії вже майже п’ять років заборонений скрізь, крім чотирьох спеціальних зон: близько Владивостока, на Алтаї, під Калінінградом та на азовсько-чорноморському узбережжі Кавказу. У Криму, який увійшов до складу РФ після березневого референдуму, гральний бізнес був заборонений.
Відповідно до закону, визначати межі та розташування кримської гральної зони буде влада регіону. Раніше вона заявляла, що планує або розосередити гральну зону півостровом, або побудувати місцевий “Лас-Вегас” у самій гущі курортів, на субтропічному південному березі Криму, поруч з Ялтою і Алуштою.
У Краснодарському краї казино зможуть розташовуватися в зоні земельних ділянок, наданих для розміщення олімпійських об’єктів, будівництво яких здійснювалося не за рахунок держкорпорації “Олімпбуд” в Сочі. При цьому, межі гральної зони Кубані буде встановлювати уряд РФ на підставі пропозицій і побажань місцевих органів влади.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас