Із Новоросійська в Керч пустили вантажопасажирський пором "Петербург" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Із Новоросійська в Керч пустили вантажопасажирський пором "Петербург"

Світ
1435
На лінії Новоросійськ-Керч почав курсувати вантажопасажирський пором “Петербург” компанії “Блексія Феррі та Інвестиції” /BFI/. Про це повідомив голова ради директорів BFI Юрій Парфьонов, передає “Кримінформ”.
За його словами, пором місткістю до 90 вантажних автомобілів здатний виконувати 15 оборотних рейсів у місяць. Час проходження судна становить близько 9 годин.
“Наш пором залізнично-транспортний, і пристосований для перевезення товарних вагонів. Ми також можемо приймати легковий транспорт, якщо водії і пасажири готові вчинити 9-годинну прогулянку. Можемо розмістити 160 пасажирів та більше у двомісних каютах і з триразовим харчуванням у ресторані”, – зазначив Ю. Парфьонов.
На сьогодні черги на пором немає. Судно виходить із завантаженням 40-60%.
Ю. Парфьонов зауважив, що у Керченській торговому порту перебувають фахівці компанії, які відстежують завантаження на пором і з’ясовують причини низької його заповнюваності.
Вартість перевезення вантажного транспорту складає 19 тис. рублів. За словами голови ради директорів, компанія вишукує можливості для вирівнювання ціни з тарифами Єдиної транспортної дирекції, шукатиме резерви для здешевлення перевезень.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас