Приватбанк спише штрафи за кредитами жителям звільнених від бойовиків міст Донецькій та Луганській областях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк спише штрафи за кредитами жителям звільнених від бойовиків міст Донецькій та Луганській областях

Кредит&Депозит
516
Найбільший в Україні ПриватБанк (Дніпропетровськ) спише всі нараховані за несвоєчасне погашення кредитів штрафні санкції жителям населених пунктів Донецької та Луганської області, звільнених від бойовиків в ході АТО на сході України, повідомили в банку
Як повідомила прес-служба банку, для того, щоб списати штрафи за кредитами, що не були вчасно погашені через нестабільну ситуацію в регіоні, клієнти повинні звернутися до найближчого відділення ПриватБанку із заявою.
“Ми списуємо всі нараховані штрафні санкції нашим клієнтам на сході України, які фактично перебуваючи в зоні бойових дій, не могли вчасно погашати свої кредити”, – вказується в повідомленні.
Як повідомлялося, раніше ПриватБанк оголосив кредитні канікули для клієнтів, мобілізованих до лав української армії та Національної гвардії.
За даними банку, в даний час в східних регіонах країни вже відновлена ​​безперебійна робота 106 відділень у Донецькій області та 20 – у Луганській.
ПриватБанк заснований в 1992 році. Згідно з даними Нацбанку України, на 1 квітня 2014 року по розміру загальних активів (196,129 млрд грн) банк є найбільшим серед.
До початку квітня поточного року найбільшими акціонерами банку залишалися Геннадій Боголюбов (34,12%), Ігор Коломойський (33,86%) і Triantal Investments Ltd. (24,99%).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас