Понад 87% українців вважає Крим українським – дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 87% українців вважає Крим українським – дослідження

Особисті фінанси
1500
Доки громадяни України вважатимуть Крим своїм, доти він буде українським . Так радник Президента України, народний депутат Микола Томенко прокоментував результати всеукраїнського опитування, проведеного “Українським демократичним колом” 26 червня-2 липня 2014 року.
Згідно з результатами цього дослідження, переважна більшість громадян (87,3%) вважає, що в майбутньому Крим має повернутись до складу України. Лише 5,5% опитаних дотримуються думки, що Крим повинен бути у складі Росії. Не змогли визначитись 7,2%.
Переважна більшість населення усіх регіонів вважає, що в майбутньому Крим має повернутись до складу України. Зокрема, так вважають 92,5% опитаних у Західному регіоні, 91,6% — в Центральному, 79,4% — в Південному і 74% — у Східному. Те, що Крим повинен бути у складі Росії, вважають 0,7% мешканців Західного регіону, 3,2% — Центрального, 11,8% — Південного і 13% — Східного.
Отже, ключовим фактором у справі повернення Криму до складу України є позиція громадян, вважає Микола Томенко. “Як бачимо кількість прихильників повернення Криму зростає. Отож, доки громадяни України вважатимуть Крим своїм, доти він буде українським”, — переконаний радник Президента.
Нагадаємо, раніше прем’єр А.Яценюк повідомляв, що Україна подала в ЄСПЛ позов щодо анексії Криму.
Як відомо, 18 березня президент РФ В.Путін підписав закон про прийняття Криму і Севастополя до складу Російської Федерації. Напередодні у Криму відбувся “референдум” про статус Криму після чого у Верховній Раді АРК прийняли постанову “Про незалежність Криму”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас