США готові фінансувати відновлення Донбасу - за прикладом ініціативи Німеччини для Слов'янська і Краматорська — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США готові фінансувати відновлення Донбасу - за прикладом ініціативи Німеччини для Слов'янська і Краматорська

Казна та Політика
1299
Сполучені Штати готові розглянути можливість фінансування проектів з відновлення інфраструктури на Донбасі, за прикладом ініціативи Німеччини для жителів Слов’янська і Краматорська.
Про це заявив віце-президент США Джозеф Байден під час бесіди з президентом України Петром Порошенком, повідомляє прес-служба президента.
Також Джозеф Байден повідомив, що США готові докласти зусиль для розширення підтримки України міжнародними фінансовими інститутами.
У свою чергу Порошенко розповів, що українська влада приділяє значну увагу відновленню належних умов життя в звільнених містах, зокрема забезпеченню водо- та електропостачання, теле- і радіомовлення, які були зруйновані або сильно пошкоджені бойовиками.
Глава держави відзначив, що відродження мирного життя на Донбасі є пріоритетом для України, враховуючи те, що довелося пережити жителям Сходу за час терористичної навали на українські населені пункти.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас