Росія не радить "нікому навіть думати про напад на Крим" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія не радить "нікому навіть думати про напад на Крим"

Світ
6792
Голова МЗС РФ Сергій Лавров не рекомендує нікому навіть розглядати ідеї збройного нападу на Крим, у тому числі – для повернення його Україні.
“Я б нікому цього не радив робити. У нас є доктрина національної безпеки, вона дуже чітко прописує дії, які в цьому випадку будуть вчинені”, – сказав Лавров на прес-конференції за підсумками зустрічі зі своєю італійською колегою Федерікою Могеріні.
У Криму 16 березня відбувся референдум про статус автономії. Держдума і Радфед схвалили договір про приєднання півострова до Росії і федеральний конституційний закон про утворення в Російській Федерації двох нових суб’єктів – Республіки Крим та міста федерального значення Севастополь. Президент РФ Володимир Путін 21 березня підписав обидва документи.
Після референдуму в Криму США і ЄС ввели санкції проти громадян РФ. Були затверджені списки нев’їзних осіб і заморожені їхні рахунки. При цьому Захід попереджав, що не відмовляється від можливості введення санкцій відносно галузей економіки РФ у разі ескалації кризи в Україні.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас