Банк "Кредит Дніпро" тимчасово призупиняє роботу 14 відділень - по всій Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Кредит Дніпро" тимчасово призупиняє роботу 14 відділень - по всій Україні

Кредит&Депозит
2109
Спостережна рада банку “Кредит Дніпро” (Київ) 16 червня прийняла рішення тимчасово призупинити роботу 14 відділень банку, повідомляється в прес-релізі банку.
“В рамках планових заходів, направлених на підвищення ефективності роботи регіональної мережі, тимчасово припинять роботу низка відділень банку у містах: Алчевськ, Донецьк, Дніпродзержинськ, Дніпропетровськ, Київ, Кривий Ріг, Харків і Чернівці”, – йдеться в повідомленні.
За оприлюдненою інформацією, відділення припиняють свою роботу відповідно до затвердженого графіка в період до 13 серпня.
Як зазначила голова правління банку Олена Малинська, слова якої наводяться в повідомленні, рішення про доцільність роботи деяких відділень банку було прийнято за результатами аудиту якісних і кількісних показників у першому півріччі.
“Проаналізувавши діяльність відділень банку в умовах об’єктивного звуження ринку, ми приступили до планової реорганізації мережі. Рішення призупинити діяльність низки неприбуткових відділень є оптимальним і необхідним. Водночас, ми шукаємо нові місця для розміщення відділень банку, використовуючи можливості, що відкрилися внаслідок існуючої кон’юнктури ринку”, – сказала О.Малинська.
Банк “Кредит Дніпро” представлений мережею з 77 відділень.
Банк “Кредит Дніпро” заснований в 1993 році. Єдиним акціонером банку на початок квітня 2014 була “Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед” (Кіпр, 100%), бенефіціарними власниками – український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім’ї.
За даними Нацбанку України, на 1 квітня 2014 року за розміром загальних активів (6,412 млрд грн) банк “Кредит Дніпро” посідав 33-є місце серед 181 українського банку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас