Міндоходів спростувало інформацію про порушення справи проти банку "Глобус" - обшук проводився по справах "поганих клієнтів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міндоходів спростувало інформацію про порушення справи проти банку "Глобус" - обшук проводився по справах "поганих клієнтів"

Фондовий ринок
531
У Міністерстві доходів і зборів спростували інформацію про порушення кримінальної справи відносно співробітників банку “Глобус”.
За повідомленням, слідчі дії, проведені слідчо-оперативними підрозділами ГУ Міндоходов в м. Києві за адресою: м. Київ, провулок Куренівський, 19/5 в приміщеннях ВАТ “Комерційний Банк “Глобус”, пов’язані з кримінальними провадженнями щодо клієнтів, рахунки яких були відкриті у вищезгаданому банку.
У Міністерстві підкреслили, що відносно посадових осіб ВАТ “Комерційний Банк “Глобус” кримінальні провадження не відкривалися.
Також, за повідомленням, начальник прес-служби міністерства Микола Ковтуненко на прес-конференції зазначив, що жодної кримінальної справи стосовно цього банку не відкривалося, ця інформація є неправдивою і вона виникла внаслідок технічної помилки прес-служби.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас