Путін призначив вибори в Криму і заборонив гривню — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін призначив вибори в Криму і заборонив гривню

Світ
4209
Президент Росії Володимир Путін підписав закон про дату проведення виборів у Криму і Севастополі, а також про заборону здійснення розрахунків у національній валюті України на території півострова.
Про це повідомили в прес-службі Кремля.
«Президент підписав Федеральний конституційний закон «Про внесення змін до Федерального конституційного закону «Про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення в складі Російської Федерації нових суб’єктів – Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя», – йдеться в повідомленні.
За підписаним законом, на територіях Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя допускається обіг національної грошової одиниці України – гривні і здійснення розрахунків у гривні до 1 червня 2014 року.
Федеральний конституційний закон також встановлює, що «вибори до Державної ради Республіки Крим – парламенту Республіки Крим і Законодавчі збори міста Севастополя проводяться у другу неділю вересня 2014 року». Водночас в документі зазначається, що «глава Республіки Крим» і «губернатор міста Севастополя» обираються, відповідно, депутатами держради Криму і депутатами законодавчих зборів міста Севастополя нового скликання не пізніше грудня 2014 року.
Також уточнюється, що до вступу на посаду новообраних Глави Республіки Крим та губернатора міста Севастополя члени Ради Федерації – представники від виконавчих органів державної влади Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя наділяються повноваженнями тимчасово виконуючих обов’язки Глави Республіки Крим та губернатора міста Севастополя.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас