Батальйон "Донбас" вирвався з засідки в Донецькій області: поранено 50% особового складу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Батальйон "Донбас" вирвався з засідки в Донецькій області: поранено 50% особового складу

Кримінал
8828
Батальйон “Донбас”, що потрапив сьогодні вранці в засідку біля села Карлівка в Донецькій області, вирвався з оточення.
Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.
“Щойно повідомили – батальйон Донбас начебто прорвався, зараз зосередилися біля блок-посту армійських. Це попередні дані. Будуть подробиці – одразу повідомимо”, – написав Тимчук.
Як повідомив командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області “Донбас” Семен Семенченко на своїй сторінці в Facebook, основна маса бійців батальйону “Донбас” прорвалася.
“Поранено 50% особового складу, багато хто втратив багато крові. Поранених вивезли на армійський блок пост м. Красноармійська, – зазначив він і додав, – З оточеної групою, яка засіла в будівлі до цієї хвилини підтримувалася телефонний зв’язок. Щойно повідомили, що зв’язок перервався. У бійців закінчуються патрони. Підійти до них немає можливості – працюють снайпери. Потрібен БТР, щоб під’їхати до будівлі і вивезти хлопців. Далі заправної станції пройти не можемо”.
Крім того, за словами Семенченка, біля лікарні з пораненими виставлена ​​охорона, інші вцілілі повертаються назад. В оточеній групі майже всі поранені.
“Упевнений, що маршрут нашого пересування був заздалегідь відомий терористам. Оскільки такої концентрації на звичайних блокпостах у сепаратистів зазвичай не спостерігається. Проти нас працюють вишколені чеченські загони. Керівництво АТО і командування ЗСУ знає про нашу ситуацію. Просимо підмогу і БТР”, – підкреслив командир.
Як повідомлялося раніше, проти військових працювали автоматники, снайпери і РПГ, командир батальйону скаржився на відсутність допомоги з боку керівництва армії.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас