Міноборони розірве контракти з військовими, які відтепер залишатимуться в Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони розірве контракти з військовими, які відтепер залишатимуться в Криму

Казна та Політика
649
Українські військовослужбовці, які перебувають на тимчасово окупованій території в Криму і бажають продовжити службу на материковій Україні, можуть з 6 по 12 травня прибути до певних військових частин у декількох містах. Про це повідомили в прес-службі Міноборони.
Це закріплено спільною директивою № Д-1 “Про особливості проходження військової служби військовослужбовцями Збройних сил України, пов’язані з тимчасовою окупацією території України”, підписаною 6 травня в.о. міністра оборони Михайлом Ковалем і начальником Генерального штабу – головнокомандувачем ЗС України Михайлом Куциним.
За документом, відповідно до ст. 14 закону України “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України” і для впорядкування проходження військової служби військовослужбовцями Збройних сил України, пов’язаної з тимчасовою окупацією території України, керівникам та начальникам пропонується, зокрема, у разі надходження документального підтвердження про зарахування військовослужбовців до збройних сил Російської Федерації, спеціальних служб або правоохоронних органів РФ надавати інформацію до відповідних кадрових органів військового управління для припинення контракту і виключення їх зі списків особового складу ЗС України.
Ті військовослужбовці, які ще в Криму, але хочуть перевестися на материкову Україну, мають прибути з 6 до 12 травня в наступні пункти: Київ, військова частина А0799; Одеса, в/ч А2238; Очаків, в/ч А2637; Вінниця, в/ч А2656; Миколаїв, в/ч А1080.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас