Приватбанк реалізує зарплатний проект в Ужгородському університеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк реалізує зарплатний проект в Ужгородському університеті

Фінтех і Картки
156
Приватбанк визнаний переможцем тендера на зарплатне обслуговування працівників і студентів одного із самих авторитетних вищих навчальних закладів України - Ужгородського національного університету. Як повідомили в тендерному комітеті університету, у конкурсі взяли участь 5 банків. З огляду на основні показники, зокрема, тарифи на обслуговування пластикових карт і кількість банкоматів в Ужгороді, тендерний комітет одноголосно проголосував за пропозицію Приватбанку.
У рамках реалізації даного проекту планується емітувати 6000 студентських і 2000 зарплатних пластикових карт Приватбанку. Також у рамках комплексної програми співробітництва Приватбанку з університетом в основному корпусі університету буде встановлений банкомат. А в приміщенні економічного факультету університету відкриється нове відділення банку, на базі якого студенти-економісти будуть мати можливість проходити практику банківської діяльності.
Довідка: Приватбанк є одним з найбільших системних банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 406 філій і відділень по всій території країни. Приватбанком емітовано понад 2,9 млн. пластикових карт. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 865 банкоматів, 10 815 POS-терміналів.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас