Крим призупинив ввезення української молочної продукції - через "фальсификацію" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крим призупинив ввезення української молочної продукції - через "фальсификацію"

Аграрний ринок
1720
Головне управління Держсанепідслужби в Республіці Крим повідомляє, що Федеральною службою з нагляду в сфері захисту прав споживачів і добробуту людини (Росспоживнагляд – ред.) при здійсненні державного нагляду за обігом харчової продукції виявлені порушення вимог законодавства у сфері захисту прав споживачів, що свідчить про фальсифікацію при дослідженні молочної продукції.
За повідомленням, порушення виявлені під час дослідження сирів виробництва ПП “Рось” (філія “Охтирський сиркомбінат”) і АТ “Пирятинський сиркомбінат”. Крім того , в сирах виробництва ПАТ “Золотоношський маслоробний комбінат” та виробництва ТОВ “Техмолпром” було виявлено невідповідність вимогам федерального законодавства РФ.
“Всі лабораторні дослідження проводилися випробувальними лабораторними центрами, акредитованими в російській та міжнародній системі акредитації. З метою забезпечення прав споживачів Росспоживнагляд призупинив ввезення на територію Російської Федерації молочної продукції українських виробників”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас