Мобільні оператори України зможуть продовжити бізнес в Криму, якщо до 2015 р. перейдуть на стандарти РФ - кримський міністр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільні оператори України зможуть продовжити бізнес в Криму, якщо до 2015 р. перейдуть на стандарти РФ - кримський міністр

Фондовий ринок
648
Українські мобільні оператори зможуть продовжити роботу на території Криму після перехідного періоду, пов’язаного з входженням регіону до складу Росії, в разі, якщо отримають дозвіл відповідно до російського законодавства, повідомив міністр інформації Криму Дмитро Полонський.
“Якщо самі оператори не будуть приймати рішення про відхід з нашого ринку, ми таких рішень теж приймати не будемо”, – сказав Д.Полонський, додавши, що перехідний період завершиться до 1 січня 2015 року.
“До цього терміну ми повинні будемо повністю перейти на нові російські стандарти”, – сказав Д.Полонський.
За словами міністра, найближчим часом абоненти українських мобільних операторів в Криму можуть зберегти колишні номери, які починаються з телефонного коду України +38.
“Можливо, ми зможемо зберегти людям їхні базові номери, але перші цифри номера неминуче змінюватимуться на код Росії – +7, і це викличе необхідність заміни сім-карт”, – сказав Д.Полонський.
Міністр інформації Криму повідомив також, що в регіоні перебувають представники “великої четвірки” російських операторів мобільного зв’язку, які вивчають можливість входження на півострів.
“Протягом одного-двох місяців ми визначимо “дорожню карту” і зможемо дати відповідь, як буде продовжуватися робота українських операторів, і як сюди будуть заходити російські оператори”, – сказав Д.Полонський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас