Кабмін на 50% скорочує власний автопарк - і радить АП і ВР зробити так само — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін на 50% скорочує власний автопарк - і радить АП і ВР зробити так само

Казна та Політика
451
Господарсько-фінансовому департаменту Секретаріату Кабінету міністрів України доручено забезпечити скорочення на 50% кількості легкових автомобілів автопідприємства, яке відноситься до сфери його управління. Про це йдеться в тексті урядового розпорядження № 276-р від 25 березня.
Крім того, міністру Кабінету міністрів доручено затвердити порядок використання легкових автомобілів для транспортного забезпечення діяльності уряду і його Секретаріату. При цьому уряд рекомендуватиме Державному управлінню справами і апарату Верховної Ради України забезпечити скорочення на 50% кількості легкових автомобілів, які здійснюють транспортне забезпечення діяльності Президента України, Адміністрації Президента України, Державного управління справами, а також Верховної Ради.
Також у розпорядженні Міністерству фінансів доручається врахувати при підготовці проекту закону про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2014 рік” зменшення обсягу видатків, передбачених Господарсько-фінансовому департаменту Секретаріату Кабінету міністрів України, Державному управлінню справами та Апарату Верховної Ради України, виходячи зі скорочення ними кількості власних автомобілів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас