Жителям Криму закрили доступ до рахунків ПриватБанку на всій території України - окрім біженців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жителям Криму закрили доступ до рахунків ПриватБанку на всій території України - окрім біженців

Фондовий ринок
7618
Виняток може бути зроблено українцям з кримською пропискою, але тим, що постійно проживають в інших регіонах, або біженцям.
Відвідувач Корреспондент.net з Євпаторії надіслав до редакції скріншоти листування в онлайн-чаті. Він намагався з’ясувати у служби підтримки банку, яким чином може отримати доступ до своїх рахунків.
За словами Дмитра, він є “одним з тих” щасливих “російськомовних жителів Криму, яких “врятував” товариш Путін”.
Жителям Криму закрили доступ до рахунків ПриватБанку на всій території України - окрім біженців
Жителям Криму закрили доступ до рахунків ПриватБанку на всій території України - окрім біженців
З розмови з оператором йому стало зрозуміло, що жителів Криму повністю позбавили можливості користуватися послугами банку.
Як повідомили в прес-службі фінансової установи, громадяни України з кримською реєстрацією зможуть скористатися послугами ПриватБанку тільки в разі проживання в інших регіонах країни.
«Людина з кримською пропискою, яка проживає в іншій області України, може звернутися в особистому порядку до відділення ПриватБанку, і тільки тоді їй розблокують доступ до всіх послуг», – повідомив начальник прес-служби ПриватБанку Олег Серга в коментарі Корреспондент.net у четвер, 27 березня.
Визначити, де саме останнім часом клієнт банку користувався, наприклад, карткою (знімав гроші в банкоматі або розплачувався в магазині), не є особливо складним для фінустанови.
Олег Серга підкреслив, що кримчани не втратять свої гроші і будь-які внески, оскільки всі рахунки станом на 17 березня були зафіксовані.
Крім того, голова прес-служби відзначив, що банк співпрацює з усіма організаціями, які займаються біженцями з Криму, і «таким людям банк також розблокує доступ, якщо вони звернуться».
Як повідомлялося, 19 березня ПриватБанк призупинив роботу своїх відділень у Криму і всі операції з рахунками клієнтів через невизначеність юридичного статусу банківської системи півострова.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас