Кабмін скасує держзабезпечення для екс-чиновників - вони не повинні отримувати допомогу під час економії коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін скасує держзабезпечення для екс-чиновників - вони не повинні отримувати допомогу під час економії коштів

Казна та Політика
1819
Кабінет міністрів ініціював скасування державного забезпечення для колишніх чиновників. Про це на брифінгу заявив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак.
“На державному забезпеченні перебуває багато чиновників, які під час значної економії коштів не повинні були б отримувати таку допомогу”, – повідомив міністр.
Семерак пояснив, що існує низка рішень попередніх урядів і Президентів, які надають матеріально-побутове, медичне та інше забезпечення попередніх Президентів, прем’єрів, генералів армії та інших посадових осіб.
Так, за всіма екс-прем’єрами збережена охорона, кабінет в будівлях Кабміну, будинки в Конча-Заспі, 50% знижка на комунальні платежі за рахунок бюджету та матеріальне утримання у розмірі зарплати глави уряду.
За словами міністра всього було прийнято 18 нормативних документів, що закріплюють такі преференції. “Ми ініціювали скасування всіх таких рішень”, – зазначив Семерак.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас