Головним залізничником Криму призначений звільнений хабарник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головним залізничником Криму призначений звільнений хабарник

Казна та Політика
3246
Колишнього головного транспортника Сімферополя Андрія Каракулькіна представили Кримській дирекції залізничних перевезень в якості нового керівника.
Як повідомило сайту «Крим.Коментарі» джерело на підприємстві, представлення відбулося ще у вівторок, 11 березня.
У ньому взяв участь самопроголошений прем’єр-міністр Криму Сергій Аксьонов. Він повідомив колективу, що Каракулькін – кандидатура тимчасова, але таке рішення було прийнято Аксьоновим у зв’язку з тим, що це людина, «якій можна довіряти».
«За словами Аксьонова, після референдуму буде підібрана інша кандидатура – з тих, хто працює на підприємстві. Можливо, це буде хтось із заступників», – повідомило джерело.
Він також розповів, що кримська дирекція вже не буде структурним підрозділом Придніпровської залізниці – її перейменують Кримську залізницю.
Нагадаємо, співробітники СБУ 18 лютого затримали Андрія Каракулькіна в його ж кабінеті при отриманні хабара в 14 тисяч доларів. Як виявилося, чиновник вимагав гроші у керівника сімферопольського підприємства за зміну маршруту пасажирського транспорту. Всього Каракулькін мав отримати 15 тисяч доларів. Пізніше стало відомо, що Київський районний суд Сімферополя випустив Каракулькіна під заставу в розмірі 900 тисяч гривень.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас