Війна Путіна з Коломойським: Центробанк РФ призначив тимчасову адміністрацію в російську "дочку" українського ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Війна Путіна з Коломойським: Центробанк РФ призначив тимчасову адміністрацію в російську "дочку" українського ПриватБанку

Світ
15166
ЦБ РФ призначив тимчасову адміністрацію в російську “дочку” українського ПриватБанку – Москомприватбанку, банк продовжує працювати відповідно до виданої ліцензії, йдеться в повідомленні на сайті Банку Росії.
“Функціями тимчасової адміністрації в тому числі є проведення обстеження кредитної організації та контроль за розпорядженням її майном” в межах, встановлених статтею 21 федерального закону “Про неспроможність (банкрутство) кредитних організацій”, наголошується в повідомленні ЦБ.
Економічні підстави для введення тимчасової адміністрації в російську “дочку” найбільшого в Україні Приватбанку (Дніпропетровськ) відсутні, повідомив прес-секретар ПриватБанку Олег Серьга. “Економічних причин для введення тимчасової адміністрації в Москомприватбанк не було”, – сказав він. За його словами, введення тимчасової адміністрації в Москомприватбанк не позначиться на роботі українського ПриватБанку.
Нагадаємо, вчора повідомлялося, що Комуністична партія РФ попросила Генпрокуратуру перевірити можливий зв’язок власників Москомприватбанка з організацією “Правий сектор”.
Запит до прокуратури підготовлений заступником голови центрального комітету КПРФ Валерієм Рашкіним і депутатом Анатолієм Локотем.
Звернення КПРФ було подано невдовзі після того, як 4 березня на адресу Коломойського висловився президент Росії Володимир Путін, заявивши, що той “навіть нашого олігарха Абрамовича надув”. Раніше Коломойський, коментуючи вторгнення російських військ до Криму, висловив сумнів в адекватності Путіна.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас