Ядерна блокада: Росія ввела заборону на доставку ядерного палива для українських АЕС - запасів залишилося на березень і квітень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ядерна блокада: Росія ввела заборону на доставку ядерного палива для українських АЕС - запасів залишилося на березень і квітень

Світ
10733
Запасів палива на українських АЕС залишилося на березень і квітень, введена заборона на пересування палива через нестабільну ситуацію в Україні, заявив віце-прем’єр Дмитро Рогозін.
“У нас проблеми з транзитом ядерного палива через територію України до наших партнерів у Східній Європі, і є питання, пов’язані з постачанням палива на самі атомні станції України”, – заявив Рогозін в середу, 5 березня на зустрічі президента з членами уряду.
“Запас палива на АЕС України є на березень і квітень. Поки що введена заборона на такого роду пересування палива через нестабільну ситуацію в країні”, – сказав він.
Рогозін додав також, що російська держкорпорація Росатом планує звернутися до керівництва Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) з проханням провести додаткову інспекцію периметра безпеки українських АЕС.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас