Банкам вдалося стабілізувати ситуацію, НБУ все повністю контролює - ПриватБанк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкам вдалося стабілізувати ситуацію, НБУ все повністю контролює - ПриватБанк

Кредит&Депозит
5120
Національний банк разом з провідними банками повністю контролюють ситуацію на ринку, а введені сьогодні тимчасові заходи допоможуть повністю стабілізувати ринок.
Про це повідомив голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет.
За його словами, українська банківська система працює в стабільному режимі, всі платежі і перекази відбуваються без затримок, а клієнти банків можуть без проблем отримати готівку в касах і банкоматах.
«Будь-які платежі в банку йдуть в стандартному режимі, – зазначив Дубілет. – Регулятор робить правильні дії для стабілізації ситуації в банківській системі. Ми стабілізували ситуацію, далі будемо говорити про розвиток».
За словами Дубілета, запроваджений Національним банком тимчасовий порядок виплати великих валютних вкладів було введено для повного забезпечення попиту на готівкові кошти в іноземній валюті. Він не торкнеться переважної більшості клієнтів – 96% клієнтів нічого не помітять як в силу того, що вони є власниками гривневих вкладів, так і в силу розмірів валютних вкладів, які можна легко отримати у вигляді готівки. Крім того, всі клієнти валютних рахунків можуть використовувати свої валютні кошти, абсолютно вільно розраховуючись картами або здійснюючи безготівкові перерахування.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас