Бізнес закликав нову владу викорінити корупцію - "настав час дій, популізму вже немає місця в нашій країні" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес закликав нову владу викорінити корупцію - "настав час дій, популізму вже немає місця в нашій країні"

Кримінал
2313
Нова влада зобов’язана викоренити корупцію в Україні. Про це йдеться в заяві Європейської бізнес-асоціації, яка об’єднує понад 950 міжнародних та вітчизняних компаній.
“Наш борг перед тими, хто віддав своє життя в боротьбі за демократичну і справедливу Україну, – це викорінення будь-яких проявів корупції та зловживань владою в новій адміністрації. Ми очікуємо, що жодна посадова особа ні прямо, ні опосередковано не буде задіяна в незаконних практиках, а якщо буде – понесе справедливе законне покарання”, – йдеться в повідомленні ЄБА.
Асоціація також зазначає, що єдиний спосіб запобігти дефолту і банкрутству країни, створити нормальний інвестклімат – це терміново провести реформи, узгодити новий кредитний договір з МВФ і підписати угоду про асоціацію з Європейським Союзом.
“Настав час дій, популізму вже немає місця в нашій країні, і, що важливо, ці кроки мають бути завершені задовго до запланованих у травні президентських виборів”, – йдеться у зверненні.
Нагадаємо, що Федерація роботодавців також поставила боротьбу з корупцією на перше місце серед першочергових завдань, які потрібно буде вирішувати новому уряду.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас