Чому сьогодні вигідно інвестувати у Форекс? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому сьогодні вигідно інвестувати у Форекс?

Валюта
297
Передусім тому, що інвестиції у Форекс – відмінна альтернатива банківським депозитам.
Вигода визначається надійністю вкладів, їх збереженістю та високою доходністю.
Ми щоденно чуємо про зміни на ринку банківських послуг: то держава внесла свої корективи в умови зберігання вкладів, то якийсь банк перебуває на межі банкрутства, а то й зовсім насувається чергова хвиля фінансово-економічної кризи у всьому світі.
Форекс – це міжнародний, міжнаціональний валютний ринок, погода на якому не залежить від розчерку пера голови якоїсь держави, чи від волі народних депутатів. Це ринок, на якому щоденно в обігу перебувають мільярди доларів. Форекс живе за своїми, незалежними від політиків та економістів, законами.
Єдиний збіг депозиту на Форексі з депозитом у банку – це відкриття рахунку та поповнення його на певну суму. Далі задіяні зовсім інші і, що важливо, більш ефективні принципи накопичення та збереження коштів.
Професійні трейдери (вони ж управляючі торговими ПАММ-рахунками) торгують на ринку сукупним капіталом (своїм і тим, який належить інвесторам). Дохід, який отримують в результаті успішної торгівлі, і є прибуток, який розподіляють поміж собою трейдер та інвестори (вкладники), що довірили йому свої гроші в управління. Розподіляють справедливо – в залежності від пайової участі на момент початку торгівлі. У підсумку, звичайний пересічний інвестор щомісяця отримує стільки ж, а то й більше, аніж вкладник банку за цілий рік. В нинішніх економічних умовах такий високий прибуток – найважливіший аргумент на користь Форекс-інвестування.
За матеріалами:
Форекс-Тренд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас