Українців упіймали на підробці американських карт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українців упіймали на підробці американських карт

Фінтех і Картки
1301
13 січня у Дніпропетровську співробітниками міліції і Служби безпеки ПриватБанку були затримані шахраї, які розплачувалися в продуктових супермаркетах міста підробленими картами американських банків. Як повідомили у фінустанові, шахрайські операції в одному з супермаркетів біля залізничного вокзалу були миттєво зафіксовані банківської службою моніторингу транзакцій, і після перевірки автентичності карт, заблоковані.
Інформація про шахраїв була передана до органів внутрішніх справ, і в результаті спільної операції банкірів і міліції шахраї були затримані просто в магазині.
“Тісна взаємодія і миттєвий обмін інформацією між банком і міліцією дозволив затримати шахраїв “на гарячому” просто в момент оплати чергової порції “покупок” на касі супермаркету. У всьому світі затримання шахраїв на місці злочину є ефективним результатом взаємодії банківської та правоохоронної систем держави”, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Станіслав Крижановський.
Затриманими виявилися двоє жителів Кременчука, які за участі ще одного учасника групи налагодили випуск підроблених карт за допомогою спеціального обладнання і поцуплених даних клієнтів банків США.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас