Київський суд підтримав НАСК “Оранта” щодо неприпустимості зазіхань на її торгову марку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський суд підтримав НАСК “Оранта” щодо неприпустимості зазіхань на її торгову марку

428
1 квітня 2003 року Київський апеляційний господарський суд не задовольнив апеляційну скаргу ВАТ “Страхова компанія “Оранта-Дніпро” і залишив без змін рішення господарського суду м. Києва про визнання недійсним свідоцтва на знак для товарів та послуг “Оранта-Дніпро”.
9 грудня 2002 року Господарський суд м. Києва прийняв рішення визнати недійсним свідоцтво на знак для товарів і послуг, видане на ім’я ВАТ “Страхова компанія “Оранта-Дніпро”. Згідно з Постановою суду, Державний департамент інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України зобов’язаний внести відповідні зміни до Державного реєстру знаків для товарів та послуг, а ВАТ “Страхова компанія “Оранта-Дніпро” заборонено використовувати знаки або позначення, що схожі до ступеню змішування зі знаком “Оранта”.
НАСК "Оранта" і надалі буде дотримуватися принципово категоричної позиції щодо своєї торгової марки. Компанія приділяє особливу увагу підтримці авторитету своєї торгової марки та дотриманню закону.
Довідка:
НАСК «Оранта» – лідер українського ринку класичного страхування, має унікальну представницьку мережу (548 представництв у всіх регіонах України), агентську мережу (понад 8,5 тис. агентів) і найбільшу в Україні кількість договорів страхування (понад 4,7 млн.).
Статутний капітал НАСК «Оранта» – 22,3 млн. грн., активи – 90,65 млн. грн., сформовані страхові резерви – 40,15 млн. грн.
За 2002 рік обсяг страхових платежів компанії склав 177,3 млн. грн., страхових виплат – 96,8 млн. грн.
За матеріалами: Оранта
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас