Порятунок бюджетників Києва: Кабмін виділив гроші на їм зарплату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порятунок бюджетників Києва: Кабмін виділив гроші на їм зарплату

Казна та Політика
418
Кабінет Міністрів додатково виділив бюджету Києва 254,7 мільйона гривень на заробітну плату працівників бюджетної сфери – про це сказано в розпорядженні № 1029 від 25 грудня.
Ця сума виділена за рахунок коштів, які були призначені Міністерству фінансів у державному бюджеті на 2013 рік за програмою “Обслуговування державного боргу і заходи щодо поступової компенсації громадянам втрат від знецінення грошових заощаджень”.
Документ передбачає, що Київська міська державна адміністрація повинна вжити заходів щодо недопущення виникнення заборгованості з оплати праці працівників бюджетних установ.
Як повідомляло агентство, раніше перший заступник голови Київадміністрації Анатолій Голубченко висловлював сподівання на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери до Нового року.
Секретар Київради Галина Герега заявила про неможливість прийняття рішення про виплату заробітної плати бюджетникам через зрив засідання Київради депутатами Ради від опозиції.
З її слів, головною метою засідання було внесення змін до міського бюджету і програми економічного і соціального розвитку з метою виплати виконавчим органом влади заробітної плати працівникам бюджетної сфери за листопад і грудень.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас