Інвестиції в один клік, які дозволяють заробляти 10-15% на місяць! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестиції в один клік, які дозволяють заробляти 10-15% на місяць!

Валюта
573
Оптимізація будь-якого процесу – вигідна, в якій би галузі вона не проводилася. Вона заощаджує час та скорочує фізичні витрати. До того ж, оптимізація часто дозволяє збагатитися, збільшивши прибутковість. Наприклад, у ПАММ-інвестуванні на Форексі оптимізація процесу дозволяє інвесторам заробляти ще більше, докладаючи до цього мінімум зусиль.
Маємо на увазі Індекси ПАММ-рахунків. Відомо, що не перший рік поспіль вкладання коштів у ПАММ-рахунки валютного ринку є найбільш прибутковими веред усіх існуючих способів інвестування. На слуху кілька переваг такого вкладання грошей:
низький вхідний поріг (мінімальний розмір вкладу – 100$)
доступність (інвестором може стати будь-хто, не маючи економічної освіти, оскільки торгують грішми та заробляють прибуток професійні трейдери, котрим інвестори віддають в управління свої гроші)
висока прибутковість (від 60% до 100% річних та більше)
прозорість (інвестор будь-якої миті може через інтернет перевірити стан свого рахунку)
надійність (трейдери мають право та можливості лишень торгувати інвесторськими коштами, знімати ж гроші можуть тільки самі інвестори)
Для більшої ефективності та надійності інвестори зазвичай розподіляють свої гроші поміж ПАММ-рахунками різних трейдерів (управляючих). Ось саме на цьому етапі проведена оптимізація процесу виявилася як ніколи доречною.
Брокерські компанії пішли назустріч клієнтам, максимально спростивши те, що і так було неймовірно легким. З певного часу інвестори отримали можливість інвестувати «в один клік». Тобто, будь-який інвестор може вирішити для себе – чи буде він витрачати власний час на вибір управляючих, або ж перекладе цей обовязок на плечі спеціалістів брокерської компанії?
Безумовно, завжди приємніше мати справу з комфортом, а не відволікатися на те, що за тебе можуть зробити інші. Тому поява на Форексі Індексів стала справжньою революцією. Адже Індекс – це «набір» вже відібраних ПАММ-рахунків найуспішніших управляючих, який сформували професіонали брокерської компанії. Не треба особисто вибирати потрібний ПАММ-рахунок, не треба щоразу наново проходити реєстрацію для приєднання свого рахунку до ПАММ, не треба окремо в кожному випадку переводити певну суму коштів на кожний ПАММ. Все це автоматично робить система. Натиснувши одну кнопку «Інвестувати» інвестор тієї ж миті отримує готовий інвестиційний портфель, збалансований за найважливішим критерієм «прибуток – ризик». І найголовніше – Індекси значно підвищили розмір прибутку. Найефективніші з них дозволяють заробити до 300% річних. Ось що означає оптимізація, проведена у потрібному місці у потрібний час!
Джерело http://investbag.com
За матеріалами:
Форекс-Тренд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас