Скільки часу потрібно викрадачам, щоб викрасти авто? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки часу потрібно викрадачам, щоб викрасти авто?

Кримінал
5627
У столичній Державтоінспекції поділилися цікавим фактом – скільки часу необхідно зловмисникам, щоб викрасти автомобіль.
«Викрадачеві досить 23 хвилин, щоб заволодіти автомобілем і зовсім небагато часу, щоб зникнути з місця злочину – наприклад, виїхати за межі міста», – розповів начальник столичного Управління ДАІ Анатолій Курінний. Саме тому правоохоронці рекомендують автовласникам залишати свої автомобілі на стоянках, що охороняються або в гаражних боксах. Також варто подбати і про обладнання свого транспортного засобу протиугінними пристроями. Якщо ж такої можливості у людини немає, начальник київської ДАІ радить залишати транспорт під освітленням – не кожен злодій зважиться вчинити крадіжку на виду.
Крім того, в Державтоінспекції звертають увагу автомобілістів на те, що розкриття угонів в більшій мірі залежить від власника транспортного засобу. Адже чим швидше людина звернеться до органів внутрішніх справ, тим швидше будуть зорієнтовані наряди ДПС, і у злочинців буде менше шансів вивезти транспортний засіб за межі міста.
За твердженням Анатолія Курінного, найчастіше в столиці викрадають машини вночі, і переважно – транспортні засоби, які стоять у дворах під будинками. Тільки за два тижні вересня в Києві розкрито та повернуто власникам 10 авто. Восени, найбільшою популярністю у автовикрадачів користувалися ВАЗи, Volkswagen і Toyota.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас