Кабмін схвалив проект угоди про спрощення візового режиму України і Колумбії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін схвалив проект угоди про спрощення візового режиму України і Колумбії

Казна та Політика
333
Кабінет Міністрів України схвалив проект угоди між Україною та Колумбією про звільнення від оформлення віз громадян, які користуються дипломатичними, службовими або офіційними паспортами.
Про це йдеться у постанові КМУ від 14 серпня 2013 року №617-р, інформує прес-служба уряду.
Зокрема, положеннями проекту Угоди передбачається, що громадяни України та Колумбії можуть в’їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території держави іншої Договірної Сторони упродовж строку, що не перевищує 90 днів з дати в’їзду.
За даними прес-служба Міністерства закордонних справ України, підписання згаданої Угоди планується здійснити під час найближчого візиту Міністра закордонних справ України Леоніда Кожари до Колумбії.
У відомстві повідомили, що укладення Угоди лібералізує режим взаємних поїздок представників органів державної влади обох держав. Це сприятиме подальшому поглибленню українсько-колумбійських партнерських відносин.
Проект Угоди було розроблено за результатами українсько-колумбійського переговорного процесу щодо лібералізації візового режиму між двома державами.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас