Обіди за 40 грн в поїздах Hyundai, IT як ключове джерело надходження валюти в Україну та поради з модернізації економіки від Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обіди за 40 грн в поїздах Hyundai, IT як ключове джерело надходження валюти в Україну та поради з модернізації економіки від Януковича

Валюта
970
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати четверга, 22 серпня.
- Український Кабмін ухвалив рішення про рефінансування НАК Нафтогаз майже на 5 млрд грн
- Пасажирам поїздів Hyundai пропонують доплатити за обід 40 гривень
- Більше 300 власників квартир у Києві попалися на незаконній здачі в оренду
- Перепродажі вживаних автомобілів в Україні зросли на 60%
- Загальні втрати овочевої продукції в Україні становлять 27%
“Це особиста позиція депутата. Фракція поки не розглядала законопроект, і, швидше за все, його не підтримає, так як він не збігається із зовнішньополітичною лінією президента і уряду”
Директор з продажу “КредитМаркет” Денис Раковський про ефективну ставку за кредитами на придбання нового авто в гривні
“Банки тестують ринок, намацуючи оптимальну вартість автокредитів в умовах зниження попиту на автомобілі і стабільно високої ціни ресурсів. Уповільнення динамік і падіння кредитних ставок наприкінці весни, яке змінилося періодом стабілізації з подальшим незначним зростанням річних ставок у липні, в окремо взятих гравців, пов’язані з зменшенням попиту, викликаного введенням мит на іномарки, а також зниженням ділової активності у період відпусток”
“За перше півріччя цього року, за даними Державної служби статистики, Україна збільшила експорт комп’ютерних послуг на 44% (до 417,5 млн доларів). Ще кілька років, і IT-експорт стане одним з ключових джерел надходження валюти в Україну. Важко сказати, чи є сьогодні більш перспективна професія для української молоді, ніж розробка програмного забезпечення”
Президент України Віктор Янукович про те, що необхідно грунтовно підійти до модернізації економіки країни
“Сьогодні самий складний етап модернізації країни, довгі роки ми намагалися обійтися легким поточним ремонтом: підфарбувати, підбілити, підлатати і підмазати, але від цього наш будинок не ставав міцніше і краще, а навпаки він продовжував старіти і дряхліти”
Головний фінансовий аналітик рейтингового агентства “Експерт-Рейтинг” Віталій Шапран про те, що в даний час грошова система України збалансована
“Я згоден з тим, що НБУ повністю в даний момент задовольняє потреби економіки в готівковій гривні. Досить подивитися на звітності банків. На данний момент ліквідності вони не потребують, відповідно, падають ставки. Тобто я вважаю, що в даний час система збалансована”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас