Величезні збитки українських аграріїв, зниження вартості іпотеки та нові економічні загрози від РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Величезні збитки українських аграріїв, зниження вартості іпотеки та нові економічні загрози від РФ

Аграрний ринок
1047
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати середи, 21 серпня.
- Українські аграрії отримають 16 млрд грн збитків через зниження закупівельних цін
- У результаті хімічної атаки під сирійським містом Дамаск загинули більше 500 чоловік, у тому числі 100 дітей
- Державний центр зайнятості Мінсоцполітики України заплатить медіа-холдингу Курченко 5 мільйонів за рекламу
- 65 міліціонерів цього року пішли під суд за тортури
- Українські банки знизили вартість іпотеки майже на 0,1%
Виконавчий директор міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко про те, що Україні вдалося знизити боргове навантаження за рахунок виплат боргів МВФ
“Велику кількість боргів Міжнародному валютному фонду ми вже повернули. Більше того, і велика частина боргу, яка підлягала до виплати в поточному році за раніше випущеними єврооблігаціями, теж погашена. Звичайно, погашення цих боргів створювало певний тиск на гривню – зменшувалися золотовалютні резерви, НБУ був змушений виходити з інтервенціями на валютний міжбанк. Те, що ми зараз погасили значну частину держборгу, в майбутньому знизить тиск на резерви НБУ і, відповідно, на гривню”
“Багато проектів, які ми намітили спільно з українськими партнерами, включаючи атомну енергетику, оборонно-промисловий комплекс, ракетно-космічну, авіаційну промисловість, будуть переглядатися у бік їх скорочення, тому що Україна бере на себе занадто жорсткі зобов’язання в частині виконання європейських технічних регламентів і прямування європейської оборонної і зовнішньої політики”
Голова Політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк про те, що у України є спільного з Росією
“А що у нас було в минулому, крім Голодомору, Сталіна, НКВД, крім розстріляних священиків, спалених церков, знищеного генетичного коду української нації?». «У нас ще, правда, була одна перемога – наша спільна перемога у Другій світовій війні. Але навіть це діючий президент Росії ставить під сумнів і каже, що Росія перемогла б фашизм у Другій світовій війні без України. Цього ніколи не відбулося б. Україна є державою-переможницею і державою-засновником ООН. Ми – гідна і сильна європейська держава. І ми звільнили світ від фашизму”
“Торгова війна Росії і України для автомобілебудівників закінчиться тільки у випадку взаємного скасування утилізаційного збору (в Україні почне стягуватися з 1 вересня – ред.). Саме вилучення екологічного податку дозволить працювати в зоні вільної торгівлі”
Лідер Компартії Петро Симоненко підтримує продовження так званої “торгової війни” Росії з Україною
“Ось ця проблема, як починають її формулювати – “торгові війни з Російською Федерацією”. Ви знаєте, я навпаки зараз за те, щоб вони мали продовження, і тоді товари, які продаватимуться в Україні, стануть набагато дешевше, це вигідно для народу Україна. Буде дешевше продаватися, куди вони дінуться”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас