Попов: ціни на соціальний хліб у Києві рости не будуть до 2015 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: ціни на соціальний хліб у Києві рости не будуть до 2015 року

Казна та Політика
169
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов запевняє, що до 2015 року ціни на хліб у столиці не збільшуватимуться.
Про це Попов сказав під час виїзної робочої наради на дочірньому підприємстві ПАТ «Київхліб» (Хлібокомбінат № 10), посилаючись на підписаний сьогодні з товариством меморандум щодо цінової політики.
У документі, підписаному Поповим і генеральним директором ПАТ “Київхліб” Володимиром Чередою, йдеться про збереження нинішньої ціни на 5 соціальних сортів хліба на період до 2015 р.
“Для Києва дуже важлива стабільність цінової політики соціальних сортів хліба. До 1 січня 2015 року соціальні сорти хліба будуть випускатися з відповідною якістю та відповідною ціною”, – зазначив Попов.
Згідно з угодою, батон “Нива” буде коштувати 3,30 грн, хліб “Український” – 3,16 грн, “Пшеничний” – 3,44 грн, батон “Дорожній” – 3,85 грн.
“Ціна, яку ви бачите, вона залишиться такою, якою вона є сьогодні, на найближчі два роки”, – сказав Попов.
Голова КМДА також підтримав ініціативу “Київхліба” відкрити мережу своїх хлібних магазинів, при цьому висловивши побажання щодо цілодобової їх роботи.
“У нас велике місто, багато людей працюють вечорами і вночі. Тому бажано, щоб торговельні точки, які продаватимуть хліб, працювали цілодобово”, – зауважив голова КМДА.
За інформацією Череди, вже йдуть переговори з київською владою про відкриття 270 фірмових магазинів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас