Обмеження руху транспорту на Поштовій площі триватиме до кінця року - ДАІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обмеження руху транспорту на Поштовій площі триватиме до кінця року - ДАІ

Казна та Політика
434
Столична Державтоінспекція нагадує учасникам дорожнього руху про те, що триває реконструкція транспортної розв’язки на Поштовій площі. У зв’язку з чим на вулиці Набережно-Хрещатицькій від Спаської у напрямку вулиці Набережно-Лугової до вулиці Нижній вал тимчасово обмежено рух усіх видів транспорту.
Про це повідомили в прес-службі УДАІ міста Києва.
У прес-службі нагадали, що згідно з розпорядженням КМДА від 7 серпня обмеження в русі на цій ділянці будуть діяти до 31 грудня 2013 року.
Державтоінспекція просить водіїв з розумінням ставитися до тимчасових незручностей, а також радить неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків і передусім тимчасово встановлених.
Як повідомлялося, 8 серпня в Києві відкрито рух через тунель на Поштовій площі з боку Оболоні в бік Конча-Заспи. Другу частину тунелю і рух від Боричевого узвозу на Набережне шосе влада планує відкрити до Дня визволення Києва, 6 листопада.
Реконструкція транспортної розв’язки на Поштовій площі була розпочата в 2012 році з метою поліпшення транспортної схеми цього вузла та збільшення його пропускної здатності. Після завершення реконструкції пропускна спроможність розв’язки збільшиться до 110 тис. авто/добу (до початку робіт було 85 тис. авто/добу). Буде забезпечено безперервний рух автотранспорту по вулиці Набережно-Хрещатицька та Набережному шосе в обох напрямках.
Кабінет міністрів України своїм розпорядженням № 827 від 17 жовтня 2012 додатково направив 50 млн грн на реконструкцію транспортної розв’язки на Поштовій площі, збільшивши загальний обсяг фінансування до 80 млн грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас