Королевська заплатить медіа-холдингу Курченко 5 мільйонів за рекламу свого відомства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська заплатить медіа-холдингу Курченко 5 мільйонів за рекламу свого відомства

Казна та Політика
1035
Державний центр зайнятості Мінсоцполітики України, яким керує Наталя Королевська, перерахує Видавничому дому Український медіа холдинг УМХ) 4,99 млн грн за послуги з інформування громадян про роботу Держслужби зайнятості. Відомості про це вийшли у Віснику держзакупівель.
Стало відомо, що UMH до кінця 2013 року підготує і випустить на своїх ресурсах інформаційні повідомлення про продукцію соціального спрямування.
Так, на чотирьох радіостанціях групи (Наше радіо, Авторадіо, Європа + і Ретро) у ранковий або вечірній прайм-тайм не менш 456 разів будуть випущені радіосюжети, що розповідають про роботу держслужби зайнятості. У виданнях Україна молода, Комсомольська правда, Факти і коментарі, Газета по-українськи і Аргументи і факти опублікують рекламні статті (не менше 22 розворотів формату А3). Також у восьми електронних ЗМІ (Gazeta.ua, kp.ua, obkom.net.ua, dengi.ua, umoloda.kiev.ua, AIF.ua, Golos.ua, Vgorode.ua) викладуть 52 матеріали обсягом не менше 1 тис. знаків.
Варто додати, що Український інститут розвитку медіа запропонував на тендері організувати рекламну кампанію для відомства за 5,63 млн грн, а компанія Праймтайм – за 5,515 млн.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас