8 тисяч щасливчиків програми "Доступне житло", причини путчу 1991 за версією Горбачова і нова торгова заборона з боку Казахстану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

8 тисяч щасливчиків програми "Доступне житло", причини путчу 1991 за версією Горбачова і нова торгова заборона з боку Казахстану

Аграрний ринок
789
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати вівторка, 20 серпня.
- Видобуток нафти в Україні в січні-липні 2013 року скоротився на 6,1%
- Сім’ям робітників, загиблих на заводі «Стирол» у Горлівці, заплатили по 1 мільйону гривень
- У серпні 2013 року 81% опитаних українців у тій чи іншій мірі вважають себе патріотами своєї країни
- З початку дії програми “Доступне житло” 8 тисяч українських сімей отримали квартири
- Через торговельну війну сільське господарство України може щодня втрачати 5,5 млн. доларів
Колишній генеральний секретар ЦК КПРС Михайло Горбачов про причини путчу 1991 року
“Я думаю, суть і сенс цієї події багато в чому залежали від того, хто стояв на чолі. Велика частина мого оточення були членами Політбюро. Вони намагалися після 1989 року, після виборів, переробити якось політику, тому що їм не подобалося те, що було. Люди почали вільно голосувати і голосувати не за них, а за інших. На перших же виборах 1989-го дуже багато з них програли ці вибори. Програла частина членів Політбюро, 35 секретарів обкомів програли. Люди знали, йшли на голосування, ніхто їм не заважав, чи не підказував, ніхто не перелопачував ці вибори, і ось люди проголосували, кожен отримав по заслугах. Вони відчули, що демократично знести Горбачова, і знову повернути владу у них не виходить. Вони пішли на путч. Так що це, взагалі кажучи, політична авантюра, яка відверто кажучи, підштовхнула весь процес у нашій державі”
Заступник директора РІСД, керівник Центру досліджень проблем країн ближнього зарубіжжя Тамара Гузенкова про те, що Росія буде міняти візовий режим з Україною
“Набагато ближче стоїть проблема радикальної зміни міграційної політики щодо своїх найближчих сусідів. З одного боку – до тих, що знаходяться у спільній єдиній митній зоні: Казахстан – Білорусь – Росія і, можливо, Киргизія. З іншого – по відношенню до країн, які не входять до цієї зони. Це ціла лавина змін – тарифних, прикордонних, візових, міграційних, які супроводжуватимуть реалізацію європейського вибору України. Якщо Україна до цього готова – це одне. А якщо є надія на те, що все просто саме по собі розсмокчеться, що нічого надприродного не відбудеться і все залишиться, як було, – інше”
Міністр соціальної політики України Наталія Королевська про рівень безробіття в Україні
“Нещодавно Держстат оприлюднив дані щодо рівня безробіття в Україні, які він визначає за методологією МОП. Згідно з ними, цей показник знизився з 8,4% в I кварталі 2012 року до 8% в I кварталі 2013 року, а кількість безробітних скоротилася майже на 90 тис. осіб. Це – яскраве свідчення правильності обраних нами методів”
“Переорієнтація обумовлена несподіваними збоями в системі традиційних поставок. На початку серпня на установці каталітичного крекінгу Мозирського НПЗ (Білорусь) виникла поломка, яка призвела до позапланового ремонту та істотного зниження поставок бензину в Україну. У вересні цей найбільший постачальник нафтопродуктів на ринок України (близько 35 % за підсумками першого півріччя 2013 року) піде на плановий двомісячний ремонт”
Заступник міністра сільського господарства Казахстану Гульмира Ісаєва про заборону постачання української курятини
“Ми зараз зупинили ввезення української птахівницької продукції. Тому що нам, по-перше, не дають можливості провести посилений лабораторний контроль. Якщо йдуть перешкоди з боку постачальників цієї продукції, однозначно ввезення цієї продукції на територію Казахстану не буде”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас