"Покращення" від Кабміну: скорочено фінансування програми здешевлення іпотечних кредитів на 150 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Покращення" від Кабміну: скорочено фінансування програми здешевлення іпотечних кредитів на 150 млн грн

Кредит&Депозит
873
Кабінет міністрів України скоротив на 150 млн грн фінансування програми «Здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов».
Про це йдеться у розпорядженні уряду № 588-р від 1 серпня 2013 «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, на 2013 рік».
У той же час даним розпорядженням Кабмін збільшив фінансування програми надання держпідтримки на будівництво (купівлю) доступного житла на 108,53 млн грн. Ще 41,47 млн грн спрямовано на фінансування програми «Будівництво, реконструкція, проведення проектних і ремонтних робіт на пріоритетних об’єктах державного та регіонального значення, що перебувають у незадовільному стані та потребують невідкладного проведення зазначених робіт, та купівлю обладнання, а також на курортах державного значення» .
Як повідомлялося, за даними Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства на початок липня, громадяни України – учасники урядової програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення громадян доступним житлом з початку 2013 року, отримали 674 кредити на суму понад 155 млн грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас