Єдиним автомобілем для всіх служб таксі може стати Chevrolet Aveo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єдиним автомобілем для всіх служб таксі може стати Chevrolet Aveo

Казна та Політика
8076
“Укравто” готова надати автомобіль власного складання для перевезень на таксі. Про це заявив директор департаменту автомобільного транспорту Мінінфраструктури Дмитро Пєтухов.
Імовірно, єдиним автомобілем для перевезень на таксі може стати Chevrolet Aveo. За словами Пєтухова, всі автомобілі на заводі будуть оснащувати газовою установкою, щоб знизити тарифи на перевезення.
“Газова установка повинна встановлюватися на заводі для того, щоб не була знята з автомобіля гарантія”, – зазначив Пєтухов.
Водночас глава Профспілки таксистів України Василь Попик зазначив, що переговори про надання ринку таксі уніфікованого автомобіля йдуть вже давно. “Ми єдина країна в Європі, яка має власний автомпром, але поки що не робить для внутрішніх потреб автомобілі таксі”, – говорить Попик.
У Мінінфраструктури підрахували, що на сьогоднішній день в країні працює 220 тис. автомобілів таксі, з яких легальні – 51 тис. А профспілки столичних таксистів повідомляють про те, що тіньовий оборот ринку таксі в Україні становить 20 млрд грн, в Києві – 2 млрд грн.
В даний час Мінінфраструктури та профільні організації працюють над законопроектом “Про перевезення на таксі”, попередній текст якого був оприлюднений на веб-сайті Міністерства інфраструктури 8 серпня 2013 року.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас