У столиці протягом декількох років можуть побудувати ще 2 станції метро, окрім "Теремків" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці протягом декількох років можуть побудувати ще 2 станції метро, окрім "Теремків"

Казна та Політика
1095
Приватні інвестори планують побудувати в Києві ще 2 станції метрополітену по Окружній дорозі до Жулян, крім станції “Теремки”. Про це розповів журналістам голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Юрій Курінний після засідання круглого столу “Перспективи розвитку транспортної інфраструктури Голосіївського району міста Києва”.
“Станція метро “Теремки” не є останньою. Передпроектні роботи вже оплачені і проведені ще за двома станціям. Вони будуть йти не в бік Чабанів, а по Окружній до Жулян. Це буде зовнішня галерея, не підземна. Цей проект є здійсненим, тому що просто так гроші б не витрачалися. А витрачає гроші не держава, а приватний інвестор. І це вже гарантія, що це буде”, – запевнив він.
Ю.Курінний пояснив, що на території майбутніх двох станцій метрополітену по Окружній дорозі будуватиметься новий мікрорайон в 50 тис. жителів. І саме ці інвестори, які будуватимуть будинки, будуть будувати дві станції метро. “Повне закінчене будівництво комплексу, який включає в себе і розважальний центр, і житловий комплекс на 50 тис людей в новому мікрорайоні, займе 4 роки. Для підвищення продажів квартир вони змушені будуть будувати (станції метрополітену – Ред.)”, – додав чиновник.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас