Регіонали закликають українських експортерів до витримки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регіонали закликають українських експортерів до витримки

Казна та Політика
1079
Як повідомили в прес-службі Партії регіонів, на думку Плотнікова, проблеми, які з’явилися в торгівлі України та Російської Федерації, будуть врегульовані шляхом двосторонніх переговорів.
«Проблеми, які ми сьогодні спостерігаємо в торгових відносинах України і Російської Федерації, не принесуть користі жодній з цих країн. Це очевидно. Однак не варто перебільшувати гостроту ситуації, що склалася, а вже тим більше розцінювати виниклі труднощі як якусь торгову війну», – зазначив Плотніков.
«Ймовірно, у Російської Федерації і ряду країн Митного союзу існує своє внутрішнє розуміння того, як їм слід поводитися зі своїми торговими партнерами, якою мірою подібні відносини повинні бути більш-менш дружніми», – додав він. На його переконання, ситуація з експортом українських товарів до РФ буде врегульована шляхом двосторонніх переговорів або, можливо, переговорів з іншими країнами – членами Митного союзу.
«З цієї точки зору, в даний момент необхідно проявити певну витримку. Є надія, що в результаті переговорів ситуація, що склалася, буде вирішена», – сказав Плотніков.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас