КМДА обіцяє давати квартири працівникам комунальних і бюджетних організацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА обіцяє давати квартири працівникам комунальних і бюджетних організацій

Казна та Політика
308
Київська міська державна адміністрація має намір почати будівництво соціальних житлових будинків, квартири в яких будуть надаватися як службове житло працівникам комунальних та бюджетних організацій Києва.
Крім того, такі будинки планує зводити ряд великих підприємств міста. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.
За його словами, у КМДА підготували і направили в Кабмін пакет змін у житлове законодавство. «Ми розраховуємо, що восени наші пропозиції будуть винесені на розгляд Верховної Ради і проголосовані. Це необхідно для того, щоб ми мали можливість почати масове будівництво саме службового житла. Потреба в такому житлі у міста дуже висока, а можливості обмежені. Сьогодні службові квартири теж видаються, але це поодинокі випадки. За останній час ми будували і видавали службові квартири в основному сімейним лікарям і працівникам житлово-комунального господарства. А потрібно ще будувати такі квартири для вчителів, соціальних працівників, для представників інших потрібних місту професій», – сказав Анатолій Голубченко.
Зокрема, одну із службових квартир в нинішньому році отримала в будинку на вул. за Шолом-Алейхема, 11а, сім’я двірників, які працюють у Деснянському районі. Подружжя стояло на квартобліку з 1989 року. Квартиру їм видали після того, як вони розповіли про свою проблему Президентові під час «Діалогу з країною».
Проект «Діалог з країною» стартував 12 лютого 2013 і завершився 22 лютого прямим телеефіром за участю Президента України Віктора Януковича. У рамках проекту на адресу Президента надійшло понад 21 тис. звернень, у т. ч. 3333 – від киян. 160 звернень були направлені на розгляд Київської міської державної адміністрації. Як повідомили в КМДА, по кожному з них заявники отримали вичерпні консультації або конкретну допомогу.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас